PISARNIŠKO POHIŠTVO

V zadnjem času preživimo zaposleni na delovnem mestu že skoraj polovico dneva. Poleg tega so obremenitve pri delu vse večje. Delovni prostor mora zato biti praktičen in dovolj udoben. Dobro delovno okolje namreč spodbudno deluje na človekovo delovno sposobnost. Ni vsako pisarniško pohištvo tudi nujno kakovostno in funkcionalno pisarniško pohištvo.Tega se v našem podjetju še kako zavedamo. Z maksimalno mero prilagodljivosti skušamo našim kupcem ustvariti kar najbolj »osebno« delovno mesto, kjer je vse pri roki in hkrati dovolj pregledno. Pisarniško pohištvo iz naše ponudbe ponuja prav to.

Poglej ponudbo

PISARNIŠKI STOLI

Pisarniški stoli za dobro počutjeLjudje smo različni. Različen je naš okus, velikost, teža.... Vsi pa na delovnem mestu potrebujemo dovolj kakovosten in sebi primeren pisarniški stol z ravno pravšnjo trdoto sedalne površine, s primernim oprijemom hrbtnega naslona ter funkcijami, ki so potrebne za pravilno držo telesa med delom. Prav to je bilo glavno vodilo pri oblikovanju naše ponudbe. Pisarniški stoli v naši ponudbi so prava izbira ne glede na namen uporabe. Najsi bo to v direktorski pisarni, operativni pisarni, za potrebe konferenčnih sob in dvoran ter za druge vrste uporabe.Pisarniški stoli po namenu uporabeIzbira artiklov je obsežna in raznolika. Direktorski pisarniški stoli, operativni pisarniški stoli ter konferenčni in večnamenski stoli. Tapecirani, plastični ali leseni. Z različnimi tipi mehanizmov in podnožij. Za vsakega nekaj.

Poglej ponudbo

PROGRAM SEDUS

Poglej ponudbo

PREDELNE STENE

Fiksne in pomične predelne stene

 

Poglej ponudbo

DODATKI ZA PISARNE

Dodatki za pisarne

Poglej ponudbo

ZA HOTELE IN APARTMAJE

Pohištvo za hotele in apartmaje

Poglej ponudbo

AKCIJSKA PONUDBA

Poglej ponudbo

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.