Pisarniško pohištvo

V zadnjem času preživimo zaposleni na delovnem mestu že skoraj polovico dneva. Poleg tega so obremenitve pri delu vse večje. Delovni prostor mora zato biti praktičen in dovolj udoben. Dobro delovno okolje namreč spodbudno deluje na človekovo delovno sposobnost. 

Ni vsako pisarniško pohištvo tudi nujno kakovostno in funkcionalno pohištvo.

Tega se v našem podjetju še kako zavedamo. Z maksimalno mero prilagodljivosti skušamo našim kupcem ustvariti kar najbolj »osebno« delovno mesto, kjer je vse pri roki in hkrati dovolj pregledno.

Pisarniško pohištvo iz naše ponudbe ponuja prav to.

Direktorsko pisarniško pohištvo

Direktorsko pisarniško pohištvo ni ravno običajno pisarniško pohištvo. Zahteva namreč uporabo visoko kakovostnih materialov in posebno pozornost pri njihovi izbiri.

Poglej ponudbo

Operativno pisarniško pohištvo

Nnajpomembnejša funkcionalnost, glede na to, da na delovnem mestu preživimo vse več časa, pa mora biti pisarniško pohištvo tudi ergonomsko, fleksibilno.

Poglej ponudbo

Recepcije

Ponuditi obiskovalcem, strankam topel sprejem bi morala biti prioriteta vsakega podjetja, zato je zelo pomembno kako imamo urejen oziroma opremljen sprejemni prostor

Poglej ponudbo
Pohistvo za opremo klicnih centov - Call center

Call center, pregradni panoji

Poglej ponudbo

Multispace

Večnamenske (zložljive mize) mize z različnimi tipi sklopljivih podnožij. Zaradi enostavnega prestavljanja in menjave postavitev so mize primerne za uporabo v mobilnih pisarnah, učilnicah, predavalnicah, ...

Poglej ponudbo

Dvižne mize

Sistem dvižnih miz Suzi združuje funkcionalnost, ergonomijo in dizajn. S pomočjo elektro mehanizma nam omogoča hitro in enostavno prilagodljivost delovnega mesta.

Poglej ponudbo

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.